Jag kan inte minnas sist jag hade denna dygnsrytm... Somnar som en stock innan 22 och vaknar pigg som solen klockan 07.30..
 
Inte heller minns jag hur länge sedan jag kände en sådan hunger på morgonen likt den jag har nu... När jag slagit upp ögonen dröjer det inte många minuter innan jag sitter med frukosten i knät. Inte längre har jag ro att vänta på en långlagad frukost eller brunch.. nu ska det gå fort! En stor tallrik med Wapnös A-fil och god müsli hamnar oftast i mitt knä när jag sitter framför morgon-tv och njuter lördagar som denna. 
 
Kan det vara så att naturen försöker vänja mig till min kommande nya livsstil och nya rutiner? Det skulle inte förvåna mig, har fashinerats i månader nu över vad kroppen och naturen kan meddela och åstadkomma! Att en blivande mamma vänjer sig vid barnets rytm att äta och sova redan i förväg låter åtminstone för mig både klokt och logiskt vid eftertanke...
 
Men inte för det vill jag missa allt det goda som helgfrukostarna annars brukar bjuda på... jag slår till på en andra frukost (lagom till vardagens lunchtid) där pannkakorna, äggröran eller goda toasts kan rymmas. Idag blev det klassiska pannkakor. Barnsligt gott!
andrafrukost, gravid, pannkaka, pannkakor, secondbreakfast,

3 kommentarer

Sarah

27 Feb 2016 12:50

Skönt o vakna pigg så tidigt :)

Svar: Det är det! Morgonen är den nya "kvällen"! :-D
Fanny Wennerkvist

Veronica Wallgren

27 Feb 2016 13:08

Åh vad gott!

Kommentera

Publiceras ej