En dag i taget

Denna semester blir inte som någon förr, -vi tar en dag i taget och följer inga planer. Matlagningen har satts lite åt sidan för att lägga tiden och fokuset på amning. Som om mina chefer förutsåg detta verkar det då jag härom veckan överraskades med en sommarpresent fylld av delikatesser. Bland annat en tokhärlig vacche rosse-parmesan och läckra salami från Toscana smaksatta med äkta tryffel. Jag längtar givetvis tillbaka till köket men är övertygad om att den tiden finns kvar runt hörnet. Nu är det min lillas tid och tid för mig att äta ost och chark! ❤️

Korv, sol, bad och bebisar!

Imorse satt jag i vanlig ordning framför TV4 Nyhetsmorgon. Temat på matlagningen där idag var "Hur man pimpar sin korv" med tillagning och tips på serveringar och tillbehör, såå inspirerande. Jag och sambon blev genast korvsugna och bestämde att grilla detta med några vänner kring lunch. Korv är så underskattat, gott och enkelt, särskilt en sådan härlig sommardag som denna. Vännernas uteplats är en oas jag gärna kommer åter till, perfekt läge för bebisvilan och doppet i havet finns att njuta en kulle ned. Jag älskar när livet är just så som idag, fyllt av glädje, lättsamhet, god mat, vänner och just nu -nykläckta bebisar! ❤️

Storm-Ruth!

I söndags vaknade jag och kände att "nu är det nog dags"... 17 timmar senare fick vi äntligen träffa henne, Storm-Ruth! Det tog ett bra tag innan verkligheten kändes verklig... Fortfarande känns det stundvis overkligt att denna söta lilla tjej är mitt barn, att hon ska växa upp med oss och bli en vuxen kvinna, finnas med oss varje dag framöver.. Jag är så lycklig och älskar henne ännu mer för varje sekund. Känslorna (+ hormonerna) svallar och lyckotårarna rinner. Jag älskar dig Storm-Ruth, välkommen till världen! ❤️