Midsommarröra av färskost och parmesan

Ojoj vad tiden går fort. Få har nog missat att det är midsommar imorgon och mycket ska på många håll förberedas inför festligheterna. Sådana tillfällen är det gött att göra enkla recept tycker jag, speciellt om festmaten ska lagas till ett större antal gäster. En enkel favorit att röra ihop är en färskost med parmesan, läcker att bre på knäckebrödet till midsommarsillen! Dubbla, tredubbla eller tiodubbla receptet som ni vill beroende på hur många gäster som ska njuta. Välj ost med omsorg, ju godare ost desto godare röra! På bild nedan ser ni en av mina favoritparmesanostar, "La Gigantina" (30-32 månader lagrad) som jag tycker passar med sin djupa smak och fina sälta.
 

Färskost med Parmesan

100g Philadelphiaost original
1dl finriven parmesan
1tsk vispgrädde
Salt
Vitpeppar


Blanda Philadelphiaost, parmesan och vispgrädde i en skål och rör ihop till en jämn kräm/röra. Smaka av med salt och vitpeppar.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: