Fest med rest!

Häromdagen gjorde vi restmiddag på ett gäng tortillabröd som låg i frysen och en burk av tacokryddad köttfärs. Mumsigt värmde vi på detta som rullar i ugnen, toppade med ost och serverade till Pico de Gallo och lite svalkande gräddfil... Taco-fest på rest! 

När jag gör Pico de Gallo gör jag gärna så det blir över, gott att använda till matlagning i dagarna efter... Se recept här nedan! 😊



Pico de Gallo på cocktailtomater

1 pkt á 250g cocktailtomater
1kruka koriander
2st silverlökar
1st lime
Färsk röd chili
Salt

Hacka tomater & lök. Hacka bladen från koriandern grovt. Blanda samman. Pressa över saften från limefrukten och hacka chili och blanda i (mängd efter önskad hetta...) Smaka av med salt. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: