Fusk-Ceasar, god till typ allt!

Jag älskar Ceasardressing! Till kycklingsalladen är den ju given men även i potatissallad och som dipp till pizzakanter och grönsaksstavar tycker jag den är himlans mumsig. Jag gör numer ofta en "fusk-variant" som tar minimalt med tid att göra och blir krämigt god att ta fram till det mesta. 

Ceasar-dipp


Jag brukar blanda ingredienserna "på en höft" efter hur mycket som finns i majonnäs-respektive créme fraicheburkarna" men nedan är en guideline! 😊

1,5dl majonnäs
2dl créme fraiche
2dl finriven vällagrad parmesanost
Några sardeller
Vitpeppar

Mixa ovanstående ingredienser (smaka av med vitpepparn och använd sardeller i mängd efter önskad smakstyrka) till en slät kräm och njut sedan som dressing, sås eller dipp! 

Slutligen... Jaaaa! Den blir godare ju godare majjo som används. Gör man inte egen finns vissa färdiga varianter att köpa som är bättre än andra. Jag gillar Stokes som har en schyssst ingrediens-lista.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: