TAPAS på PIZZA

I fredags mumsade vi på tapas här hemma och som alltid blev det lite över av både ostar, kött och charkuterier. Som turen var hade vi pizzabottnar i frysen, nu blir det tapas på Pizza! 


Restpizza är bland det godaste och fiffigaste jag vet. Ost snuttar rivs, blandas och skinkor samlas med salamis. Jag lägger helst på charkuterierna innan servering, alltså efter att pizzan gräddats. Då hinner de bli varma men inte torkas såsom de gör i ugnen. 

Goda färdiga färska bottnar av durumvete finns numer på många välsorterade matbutiker. De vi brukar köpa på butiken Papilles (i Lidingö centrum) är paketerade om 4st vilket gör att vi nästan alltid får två undanstoppade i frysen att ta fram vid senare restfest! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: