Än en gång dags att ta tillvara på resterna från taco-fredagen? Så var det hos oss i veckan och vi gjorde en härlig tacopaj! 

(null)

Jag försöker variera proteinet i våra tacomiddagar, denna gång hade vi använt sojafärs blandat med svarta bönor med taco-kryddan. 
Resterna från denna tacofärs la jag några dagar senare i ett över en klassisk pajdeg på vetemjöl och smör som förbakats en liten stund i ugnen. Sedan på med riven ost och lite äggstanning.. ca 30 minuter i ugn på 175grader beroende på pajens storlek. Enkelt och gott! 

Till taco-pajen serverade jag en sallad med ruccola, bladspenat, rostade solroskärnor, rostad paprika och riven parmesan. Mumsig sallad också precis som den är i sin ensamhet exempelvis som lunch! Paprikorna delade jag i bitar, blandade om med en gnutta rapsolja och rostade i 200grader varm ugn med skinnet uppåt tills det fått färg (det gör inget om de nästan börjar se lite brända ut). Låt dem svalna innan de blandas i salladen. 💚
(null)


(null)



rester, restfest, sallad, taco, tacopaj, tacos,

Kommentera

Publiceras ej