(null)

Strax efter att Mr cake öppnat i Sthlm var jag i hemstaden på besök och skulle gå dit med min barndomsvän. Kön ringade ut på gatan och vi förstod snabbt att ett barnvagnsbesök därinne var att glömma. Sedan dess har jag gått och längtat till nästa försök och idag var det dags! 

Lyckliga upptäckte vi lugnet av lagom mycket folk samt den goda plats det fanns för våra varsina barnvagnar. Jag som följer konditoriet i sociala media kände igen delar av sortimentet och det var inte alls lätt att välja, speciellt när jag vet att jag inte kommer dit på en bra tid igen. Vårt smarta beslut var att välja två saker att sedan dela på, det blev Stickybun och citronmarängpaj. 

Medan vi fikade diskuterade vi stadens caféutbud, -vad det skiljer sig från det vi växte upp i. I tonåren gjorde vi knappt annat än att ses på fik inne i stan, men då med chokladbollar och kladdkaka som standard på fiken... Lyckos de tonåringar som får ha dagens caféstandard som vana! Wow! 

Underbart är att träffa barndomsvänner och känna att tiden som gått sedan sist man sågs inte spelar roll. Att det känns som om det "vore igår" och att det bara är att ta vid där vi slutade. 

Stickybun-bullen blev vår favorit! 

(null)

(null)

(null)
Stockholm, bakverk, fik, fika, konditori, mrcake, restips,

Kommentera

Publiceras ej